شته شده توسط : hossein
<به نام خدایی که جانم از اوست
با سلام .این وبلاگ در تاریخ22/7/93در زمینه ابزار جنگی شروع
به کار کرده ودرتمام زمینه
هایی ماندد اطلاعات هواپیماوموشک ها ومین وتانک و.....فعالیت دارد
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
این سامانه که موشکی به همان نام یعنی ذوالفقار مجهز است، یکی از دقیقترین موشکهای ساخت ایران است که از این پس به جمع موشکهای بالستیک بردبلند ایران اضافه شده است.
موشک ذوالفقار، سر جنگی بارانی دارد و میتواند اهداف و مواضع پخش شده روی زمین، باندهای فرودگاهی و . . . را با دقت بالا هدف قرار دهد.
حالا سردار حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه اعلام کرده که برد این موشک بالستیک، 750 کیلومتر بوده و از سوخت جامد بهره میبرد.
به گفته فرمانده نیروی هوافضای سپاه، موشک ذوالفقار، "نقطهزن" است. (نقطهزن در مفاهیم نظامی، به خطای زیر 10 متر میگویند)
جنگ نرم مترادف اصطلاحات بسیاری در علوم سیاسی و نظامی است. در علوم نظامی از واژه هایی مانند جنگ روانی یا عملیات روانی و در علوم سیاسی از واژه هایی چون براندازی نرم، تهدید نرم، انقلاب مخملین و اخیرا به واژه انقلاب رنگین برای تبیین این اصطلاح استفاده میشود.
گاهی به جای جنگ از واژه های تهدید یا قدرت نیز استفاده می شود، ولی در نهایت هر دوبه یک مفهوم ختم می شوند. نظریه جنگ نرم طی دهه های اخیر وارد ادبیات سیاسی شده است و "ژوزف نای" از اندیشمندان معاصر معتقد است، مبنای قدرت سخت یا جنگ سخت بر "اجبار" و مبنای قدرت نرم بر "اقناع" است، او برخلاف بعضی از صاحب نظران، اقتصاد و دیپلماسی را در زیرمجموعه قدرت سخت قرار داده و تنها از رسانه بعنوان قدرت نرم نام می برد.
در تمامی اصطلاحات بالا هدف مشترک تحمیل اراده گروهی بر گروه دیگر بدون استفاده از راه های نظامی است. اما از آنجا که در مورد گستردگی و حوزه فعالیت هر کدام اتفاق نظر وجود ندارد؛ اشاره کوتاهی به هر کدام از واژه های مذکور و سابقه تاریخی آنها خواهیم داشت.مبنای قدرت سخت یا جنگ سخت بر "اجبار" و مبنای قدرت نرم بر "اقناع" است
جنگ روانی، جنگ نرم
جنگ روانی پیشینه ای بسیار طولانی دارد؛ چرا که انسانها برای تحت تأثیر قرار دادن طرف مقابل به شیوهها و ترفندهایی متوسل میشدند، اما اصطلاح جنگ روانی در جنگ جهانی دوم در آمریکا و اروپا رواج یافت.
بقیه به همراه مطالبب بیشتر در ادامه مطلب.... :: موضوعات مرتبط:
جنگ نرم , ,
به گزارش خبرنگار دفاعی - امنیتی باشگاه خبرنگاران، به تازگی "نیروی هوایی آمریکا" آخرین تغییرات و اصلاحات روی "بمب سنگرشکن" معروف خود انجام داد تا شاید بتواند با این بمب غولپیکر چندصد میلیون دلاری "نیروگاه فردو" را هدفگیری کند.
تصويري از فردو
اما در شرايط بسيار بد اقتصادي آمريکا و درحالي که ميزان فقر و بيکاري هر روز در اين کشور افزايش مييابد، چه دليلي دارد "پنتاگون" چنين پروژه گران قيمتي را اجرا کند که احتمال عملياتي شدن آن بسيار ضعيف است. نکته ديگري که در اين ميان به چشم ميخورد، اين است که گفته ميشود بمب 400 ميليون دلاري سنگرشکن آمريکا تنها ويژه "نيروگاههاي هستهاي ايران" بويژه "تاسيسات فردو" ساخته شده است.
البته تواناييهاي دفاعي و مقاومتي ايران تا حدي افزايش يافته که فردو را به يک سايت غير قابل نفوذ تبديل کرده است. اينکه آمريکا چنين هزينهاي را صرف تنها ساختن يک بمب ميکند، نشان از قدرت بالاي دفاعي ايران و پيشرفت علمي کشور در زمينههاي سازههاي بسيار مقاوم است.
"باشگاه خبرنگاران" قصد دارد در اين گزارش به معرفي بمب سنگرشکن آمريکا و ارزيابي توانايي استقامت نيروگاههاي هستهاي ايران بويژه نيروگاه فردو در برابر اين بمب 14 تني بپردازد.
بمب سنگرشکن چيست؟ "Bunker Buster"
بمب سنگرشکن نوعی بمب است که برای تخریب اهداف مقاوم شده زیرزمینی همچون پناهگاهها و سنگرهای زیرزمینی و همچنین تاسیسات بتونی مدفون شده در عمق سطح زمین استفاده میشود. "فیوز انفجاری" این بمب، طوری طراحی شده است که به هنگام برخورد با هدف، به لایههای گرانیت و فولاد محافظ اطراف تاسیسات اتمی نفوذ میکند.
از سنگرشکنها به عنوان مادر بمبهاي جهان ياد ميشود، زيرا قابليتهاي منحصر به فردي دارند، بهطوري که اين بمبها با عبور از بتن سخت و با نفوذ به داخل زمين ميتوانند تاسيسات و ساختمانهاي زير زميني را نابود کند.
به گزارش گروه بین الملل بشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی دیپلمات در مطلبی نوشت: موشک جدید ایران توانایی هدف قرار دادن اسرائیل را دارد.
این نشریه نوشت: ایران اخیرا یک موشک دور برد سطح به سطح را با قدرت هدف زنی دقیق، با موفقیت آزمایش کرد. در حالیکه جزئیات دقیق این آزمایش موشکی هنوز مبهم است، اما حسین دهقان، وزیر دفاع ایران، اعلام کرد که موشک عماد می تواند به اهداف با دقت اصابت و آنها را نابود کند که این موضوع قابلیت بازدارندگی ایران را افزایش می دهد.
در ادامه این گزارش آمده است: زمان دقیق این آزمایش موشکی با وجود اینکه اعلام شده که جدیدترین موشک ایران است، نامشخص است.دهقان تنها گفت که این موشک در آینده نزدیک به خدمت گرفته می شود. او همچنین اعلام کرد که موشک عماد نخستین موشک با قابلیت هدایت از راه دور می تواند به اهداف با دقت قابل توجهی اصابت کند.
دیپلمات ادامه داد: براساس تحقیق صورت گرفته از طرف مرکز مطالعات بین المللی و راهبردی (CSIS)، موشک عماد یک موشک یک مرحله ای با سوخت جامد و رده موشک های بالستیک سطح متوسط است که برگرفته شده از موشک شهاب سه است. ضرورتا نوعی موشک شهاب 3 محسوب می شود، اما از یک سیستم مانورپذیری ورود مجدد برخوردار است که دقت سیستم آنرا بهبود می بخشد ودفاع موشکی آنرا پیچیده می کند.
این نشریه در ادامه نوشت: "اظهارات مقامات ایران می تواند درباره این موضوع درست باشد که تهران برای نخستین بار به موشکی دقیق و هدایت شونده برای هدف قرار دادن اسرائیل دست یافته است."
جدیدترین موشک بالستیک نقطه زن ساخت صنایع دفاع رونمایی شد.با تولید این موشک ، ایران به جمع انگشت شمار کشورهای صاحب موشک با سوخت جامد، مرکب و نقطه زن با برد 500 کیلومتر پیوست.
به گزارش فارس، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی صبح امروز طی مراسمی که به مناسبت 31 مردادماه روز صنعت دفاعی برگزار شد، از جدیدترین موشک بالستیک ساخت صنایع دفاعی رونمایی کرد.
این موشک جدید از خانواده بالستیک های کوتاه برد بوده و فاتح 313 نام دارد.
ادامه مطالب به همراه عکس های بیشتر را در ادامه مطلب مشاهده کنید....
چلنجر ۲ یک سرمایه گذاری خصوصی و بدون حمایت دولت دراوائل دهه ۱۹۸۰ توسط شرکت سازنده بود و بر اساس چلنجر ۱ توسعه یافت تا اینکه سرانجام در سال ۱۹۸۶ با درخواست ارتش انگلستان برای یک تانک نسل جدید برای جایگزینی چلنجر ۱ رسما چلنجر ۲ نامید شد و وارد مراحل توسعه پیشرفته شد.بین سال ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۱ اولویت های و ویژگی های طرح جدید ارزیابی شد و مشخص شد و بعد از یک رقابت بین ابرامز ان1ای1و لئوپارد2 ای5در نهایت وزرات دفاع انگلستان در سال ۱۹۹۳ خواهان دریافت چلنجر ۲ شد و سفارش مورد نظر داده شد و بین سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۲ تحویل ارتش انگلستان شد.
شهاب ۳ یک موشک بالیستیک میانبرد سوخت مایع تولید ایران است که بر اساس موشک نودونگ طراحی شدهاست. طراحی این موشک به پروژهٔ مشترک موشکهای بالیستیک ایران و کره شمالی در دهه ۱۹۸۰ باز میگردد که موشک دوربرد نودونگ در جریان آن تولید شد. نخستین آزمایش نودونگ که بر اساس طرح کلی خانواده موشکهای روسی اساس-۱ اسکاد تولید شده بود در دهه ۱۹۹۰ به طور مشترک توسط دو کشور ایران و کره شمالی انجام شد. اما پس از آن این همکاری به پایان رسید و ایران موشک شهاب ۳ را بر اساس نمونههای آزمایشی نودونگ-۱ که در سال ۱۹۹۳ دریافت کرده بود طراحی کرد. تمرکز اصلی تحقیقات کرهایها در نودونگ و تفاوت اصلی آن با اسکاد ساخت موتوری بزرگتر و پرقدرتتر از موتور موشکهای اسکاد بوده که بتواند قدرت پیشرانه بیشتری را تولید کند. اولین نسخه شهاب۳ در تابستان سال ۲۰۰۳ وارد خدمت رسمی در نیروهای مسلح ایران شد. برد این موشک با کلاهک ۱۲۰۰ کیلویی تا ۱۳۰۰ کیلومتر، با کلاهک ۱ تنی تا ۱۵۰۰ کیلومتر و با کلاهک ۸۰۰ کیلویی تا ۱۷۰۰ کیلومتر اعلام شدهاست.
در سال 1969 دفتر طراحي سوخو طراحي جنگنده دوربرد تك سرنشينه جديدي را آغاز كرد كه آن را (( تي 10 )) ناميد . مراحل طراحي و ساخت ، چنان به درازا كشيد كه اولين فروند از ده فروند پيش نمونه اوليه تي – 10 در 20 مه 1977 براي نخستين بار پرواز كرد. چون مطالعات رايانه اي نشان داد كه طرح جديد ، در مقايسه با رقيب غربي اش ، يعني اف-15 آمريكاي ، ويژگي هاي ضعيف تري دارد ، ميخائيل سيمونوف تصميم به تكرار مراحل طراحي گرفت . با حفظ بعضي از قسمتهاي نماي عمومي طرح ، بقيه قسمتها مجددا طراحي شد ، و هفتمين فروند پيش نمونه تي-10 با ساختار اصلاح شده اي در 20 آوريل 1981 پرواز كرد . ويژگي اين طرح اصلاح شده ، ناپايداري آئروديناميكي هواپيما بود كه با استفاده از سيستم كنترل پرواز با سيم مهار مي شد . پس از آزمايشهاي پروازي ، هواپيماي جديد را سوخو-27 ناميدند ، و از سال 1983 توليد آن را آغاز كردند.
تمام چيزهايي كه در مورد آن گفته ميشود و حتي اسمي كه براي آن انتخاب شده است، همگي بر پايه حدسيات و مشاهدات غير علمي افراد مختلفي است كه اطلاعات ناقصي از اين پرنده ناشناس يا به قول متجددان X دارند كه به صورت قطعي نميتوان اين گفتهها را تاييد يا رد كرد.
اما «آئورورا» چيست؟ اولين بار در سال ۱۹۸۶ در لايحه درخواست بودجه وزارت دفاع آمريكا يك درخواست يك خطي ديده ميشد كه زير اين برگه نوشته شده بود «آئورورا» و براي آن معادل ۲ /272 ميليارد دلار بودجه درخواست شده بود كه نشان از اهميت و عظمت اين طرح ميداد.
بعدها در سال ۱۹۹۴ بن ريچارد يكي از صاحبنظران صنعت هوايي آمريكا اعلام داشت كه اين نام، اسم رمزي بود براي طرحATB.
ATB مخفف Advanced Technology Bomber به معناي بمب افكن با فناوري پيشرفته است كه شركت نورثروپ (Northrop) و به پيشنهاد لاكهيد (Lockheed) در اواخر سال ۱۹۸۱ ميلادي آن را در مناقصه اي در وزارت دفاع آمريكا برنده شدند كه B-2 ملقب به اسپريت به معناي «شبح» نتيجه اين طرح بود. از آن جا كه هنوز همB-2 جانشين خاصي پيدا نكرده است نميتوان آئورورا را يك ATB و در نتيجه جانشين B-2دانست.
اس ۳۰۰ سامانه دفاع موشکی ساخت کشور روسیه است . این سامانه موشکی سطح به هوا و با قابلیت خود کششی می باشد این سامانه که انواع مختلفی دارد در سال ۱۹۷۰ توسط شرکت همکاریهای صنعتی آلماز برای نیروی دفاع هوایی شوروی ساخته شد.
نخستین مدل اس ۳۰۰ با نام اس ۳۰۰ پی در سال ۱۹۷۹ در شوری سابق عملیاتی شد. یکی دیگر از سامانه های اس ۳۰۰ به نام اس ۳۰۰ پی ام او یکی از قویترین موشک های سطح به هوا با قبلیت استفاده در تمام ارتفاع ها است که این توانمندی را دارد تا ۱۰۰ هدف مختلف را رهگیری و با ۱۲ هدف درگیری مستقیم داشته باشد.
زمان آماده سازی مدل اس ۳۰۰ پی ام او حدود ۵ دقیقه می باشد و موشک های آن از نوع انبار شدنی است که تا پایان عمر مفید خود این قابلیت را دارند که مثل مهمات معمولی نگهداری شوند.
در مدل های جدیدتر اس ۳۰۰ که قابلیت اجرای تاکتیک ” بزن دررو ” را دارند بقا پذیری سامانه به شدت افزایش یافته است ..
ادامه مطالب به همراه عکس های بیشتر در ادامه مطلب....
موشک ضد کشتی روسی موسکیت 3 ام 82 یا اس اس ان 22 سان برن مطالعه این مقاله رو به افرادی که فکر میکنن ناوهای امریکایی شکست ناپذیرند توصیه میکنم .در این مقاله قصد دارم به معرفی مخربترین و وحشتناک ترین موشک ضد کشتی عملیاتی حال حاضر جهان بپردازم.موشک کروز ضد کشتی روسی موسکیت 3ام82 با کد ناتوی : اس اس ان 22 سان برن .
این موشک با بیشینه سرعت سه برابر صوت ( 1020 متر بر ثانیه!!!) و بیشینه ارتفاع پرواز 20 متر و یک سر جنگی مخرب 300 کیلویی میتواند برای هر کشتی جنگی در حکم یک کابوس واقعی باشد .این موشک در اختیار 4 کشور روسیه اوکراین چین و ایران است. روسیه با این موشک توانایی در خطر انداختن ناوگان ناتو در دریای سیاه و اقیانوس آرام را دارد . چین نیز با مسلح کردن موشکهای سان برن با کلاهک های اتمی و هدف رفتن آنها یه سوی جزیره تایوان کابوس یک جنگ اتمی را آغاز کرده است .
ادامه مطلب را به همراه عکس های بشتر در ادامه مطلب مشاهد کنید...
برای اولین بار ربات مسلح بدون سرنشین ۴ در ۴ قابل کنترل از راه دور و همچنین با قابلیتهای برنامهریزی جهت انجام ماموریتهای شناسایی و رزمی، حمل حدود ۶۰۰ کیلوگرم محموله و نصب یک سلاح اجتماعی متوسط (تیربار ۷.۶۲ میلیمتری یا تیربار ۱۲.۷ میلیمتری یا ۲ موشک پدافند هوایی یا ۲ موشک ضد زره) و شعاع عملیاتی عملکرد بدون سرنشین در فاز اول: دو کیلومتر
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محققان آمریکا روبات ماهی با توان حرکت زیر آب را در سواحل ایالت ویرجینیا مورد آزمایش قرار دادند.
روبات شناگر که به شکل ماهی و بر اساس تقلید حرکات ماهیهای واقعی طراحی شده است، یک و نیم متر طول و ۴۵ کیلوگرم وزن دارد و با سرعت ۷۵ کیلومتر در ساعت حرکت میکند.
مشخصات این روبات امکان میدهد که از آن برای انجام عملیات جاسوسی و کشف مین در آبهای ساحلی و همچنین برای حمل بار استفاده شود.
پروژه روبت ماهی از سال 1993 کلید خوردوانتظار میرود که پیشرفته ترین نوع آن در سال آینده میلادی پس از آزمایشات و تستهای مورد نظر در اختیار کاربران قرار داده شود.
اولین بار در سال 1980 میلادی در کارخانه بالگرد سازی میل روسیه بررسی و طراحی بالگرد ترابری چند منظوره mi-38 را برای جانشینی و تعویض بالگردهای قدیمی و معروف mi-8 که به مدت چندین دهه در یگانهای ارتش روسیه و بخش های غیر نظامی فعال بودند صورت گرفت.
در سال 1993میلادی ساخت دو فروند بالگرد mi-38 در کارخانه میل واقع در شهر کازان مرکز جمهوری تاتارستان در دست بررسی و تولید قرار گرفت با توجه به مشکلات مالی دولت روسیه در سالهای 1990 تا 2000میلادی پروژه ساخت این بالگردها تا سال 1998 میلادی به تعویق افتاد.
در سال 2003 میلادی یک نمونه از بالگرد چند منظوره mi-38 ساخته و تولید گردید و آزمایشهای پروازی توسط کارشناسان کارخانه میل در روی آن انجام گرفت پس از پروازهای آزمایشی بسیار زیاد برای اولین بار در سال 2013 میلادی بالگرد mi-38در معرض دید عموم و برای ارائه و فروش در بازارهای داخلی و خارجی قرار گرفت، بالگرد mi-38 با کاربریهای مختلف توانائی حمل و جابجائی مسافر تا 32 نفر، حمل بار در داخل کابین و یا در زیر بدنه بصورت آویزان ، حمل و انتقال مجروحان جنگی ، بیمارستان پرنده ، وی ای پی V.I.P و استفاده برای شناسائی و گشت نجات افراد آسیب دیده مورد استفاده قرار میگیرد و در مدل نجات این بالگرد جرثقیلی با توانائی بلند کردن باری را از روی سطح زمین تا وزن 300 کیلوگرم را نصب گردیده است.
کارخانه بالگرد سازی میل با ساخت پروژه بالگرد mi-38 قصد فروش آنرا در بازار کشورهای اروپائی و آسیای و امریکای جنوبی را دارد بنابراین در ساخت این بالگرد از حداکثر توان در نوآوری و طراحی ساخت و بالابردن کیفیت قطعات استفاده گردیده است ، بالگرد mi-38 از یک پروانه شش پره اصلی و ملخ تثبیت دُمی چهار پره ایکس شکل X بهره می برد، طراحی ملخ تثبیت دمی ایکس شکل (X ) باعث کمتر شدن صدا گردیده و در ساختنش از مواد کامپوزیتی نوینی استفاده گردیده است.
محل بار بالگرد mi-38 بزرگ و جادار می باشد و حجم بار آن برابر با 5/29 متر مکعب و ابعادی با طول 7/8 متر و عرض 35/2 متر و ارتفاع 85/1 متر می باشد و حمل بارهای حجیم به آسانی در آن جای میگیرد. رمپ و درب بزرگ در عقب بالگرد نصب گردیده است که میتوان بارهای بزرگ و یا اتومبیلهای نظامی را در داخل آن جای داد و یک درب کشوئی هم در بغل بالگرد قرار گرفته است که برای سوار شدن و یا خروج مسافران و بارهای کم حجم مورد استفاده قرار میگیرد، در کابین خلبان بالگرد mi-38 سیستمهای ناوبری جدید و مدرنی نصب گردیده است که به خلبان و مهندس پرواز بالگرد در هدایت و پرواز آن کمک بسیار شایانی می کنند.
در بالگرد mi-38 از موتورهای مدل PW127TS ساخت کمپانی "پرات اند اویتنی " کشور کانادا و یا موتورهای مدل ТV7-117V ساخت کارخانه موتور هواپیما سازی "کلیموف" روسیه می توان بکار برد.
تا کنون (پایان سال 2013 میلادی) بالگرد mi-38 پنج رکورد جهانی در کلاس خود را به ثبت رسانیده است از قبیل پرواز تا ارتفاع 8620 متری ، پرواز تا ارتفاع 3000 متری در زمان شش دقیقه، پرواز تا ارتفاع 6000 متری در زمان ده دقیقه ،پرواز تا ارتفاع 7895 متری با یک تن بار ، پرواز تا ارتفاع 7020 متری با 2000 کیلوگرم بار می باشد.
ويژگيهای بالگرد ترابری چند منظوره mi-38 روسیه:
خدمه پرواز(نفر): 2
طول (متر) : 25.22
قطر چرخانه(ملخ) اصلی(متر) : 21.10
قطر چرخانه (ملخ) دوم (متر) : 3.84
ارتفاع (متر) : 5.56
عرض (متر) : 4.50
وزن خالی(کیلوگرم): 8300
وزن با بار کامل(کیلوگرم): 14200
ماکزیمم وزن با بار (کیلوگرم): 15600
پيشرانه :دو دستگاه موتور توربو شفت مدل 2 GТD PW-127T/S
قدرت موتور(اسب بخار) :2 х 2500 و با حداکثر توان خروجی هر موتور 3500 اسب بخار.
بيشينه سرعت پرواز(كيلومتر برساعت): 285
برد پروازی (كيلومتر): 1350
حداکثر شعاع پروازی (كيلومتر): 820
سقف پرواز خدماتی(متر): 2500
ماكزيمم سقف پرواز خدماتی (متر): 5200
قیمت هر فروند mi-38 بالگرد 15تا 17 میلیون دلار آمریکا می باشد.
مسلسل سبک ОА-10 DMR توسط کارشناسان کارخانه اسلحه سازی Oberland Defence کشور آلمانی طراحی و ساخته شده است این سلاح از فشنگ کالیبر 308 وینچستر استفاده میکند اسلحه مدرن و خوش دستی است و دقت زیادی در نشانه روی و اصابت به اهداف دارد.
در کمپانیهای اسلحه سازی اروپای غربی بندرت اسلحه ای با دقت اسلحه ОА-10 DMR طراحی و ساخته شده است که در میادین جنگ هم کار مسلسل سبک را انجام دهد و هم دقت اسلحه های مخصوص نیروهای تکتیرانداز را داشته باشد.
مسلسل ОА-10 DMR با فشار غیر مستقیم گاز باروت مسلح می شود و امکان شلیک بی وفقه آنی چند گلوله به یک هدف را به نیروی تکتیرانداز میدهد و نیروی تکتیرانداز وقتی را برای کشیدن گلنگدن و جاگذاری فشنگ در جان لوله اسلحه تلف نمیکند (اسلحه های تکتیرانداز ساخته شده درکشورهای غربی برای استفاده بیشتر از انرژی ناشی از سوختن باروت از مسلح کردن دستی سلاح استفاده میکنند).
نوآوریهای بکار رفته در طراحی این سلاح در سیستم مسلح کردن مجدد اسلحه است که بر عکس سلاحهای ساخته شده در غرب که اغلب بصورت فشار مستقیم گاز باروت مسلح میگردد این سلاح با فشار غیر مستقیم گاز باروت مسلح میگردد و البته فاقد پیستون حرکت برگشتی مجددگلنگدن می باشد، در این سلاح گاز حاصل از سوختن باروت از طریق سوراخی که در جدار داخلی لوله اسلحه تعبیه شده است و توسط لوله ای این گاز از داخل بدنه اسلحه به جان لوله اسلحه میرسد و گلنگدن و آلات متحرک را به عقب می برد و اسلحه دوباره مسلح می شود.
دسته مسلح کردن سلاح (گلنگدن) به شکل حرف لاتین Tمی باشد که در انتهای بدنه اسلحه قرار گرفته است و بر خلاف سلاحهای ساخته شده تاکنون در حین شلیک گلوله حرکت و جابجا نمی شود و منفذ پرتاب پوکه خالی شده برای جلوگیری از ورود گرد و خاک با درب کوچکی فنری بسته میشود، برگه ضامن اسلحه در دو حالت عمل میکند و در بالای قبضه و روی بدنه اسلحه نصب گردیده است.
ویژگیهای مسلسل آلمانی ОА-10 DMR به شرح زیر می باشد:
کالیبر(م م ): 7,62×51 / .308 Win
طول اسلحه(م م): 1020
طول لوله اسلحه(م م) : 457
وزن اسلحه بدون مهمات و دوربین اپتیکی (کیلوگرم) :4.3
سرعت اولیه گلوله(متر/ثانیه): 823
ظرفیت خشاب اسلحه(گلوله):20
قیمت تمام شده هر قبضه مسلسل در بازار 30000 یورو می باشد.
به گزارش ایرنا،از دیفنس DEFENCE این سگ روبات به نام «سگ بزرگ» اولین آزمایش نظامی خود را در هاوایی به همراه یک تفنگدار دریایی انجام داد.
ساخت این سگ روبات که رسما به «سیستم پشتیبانی گروه پیاده» معروف است پنج سال زمان برده است.
سگ روبات می تواند راه برود و در زمین های ناهموار بدود و با حمل یک بار 400 پوندی(181.43 کیلوگرم) از تسلیحات پشتیبانی خوبی از سربازان پیاده نظام داشته باشد.
روبات ها هر روز هوشمندتر می شوند و از آن ها برای اهداف مختلفی مانند کارهای منزل، نجات و حتی جنگ استفاده می شود.
بر اساس اعلام پنتاگون تا 10 سال آینده در ارتش آمریکا به ازای هر یک سرباز 10 روبات فعال خواهد بود.
استفاده از روبات های قاتل نیز در ارتش آمریکا در چند سال اخیر به کار گرفته شده است . موضوعی که مخالفت بسیاری از نهادهای حقوق بشری در جهان را به ایجاد کرده است.
ادامه مطالب به همراه عکس های بیشتر را در ادامه مطلب مشاهده کنید...
نقایص نفربر زرهی به عنوان خودروهای جنگی، همچون زره نازک و قدرت شلیک محدود به ایجاد راهکارهایی جهت اصلاح خودروهای جنگی پیاده نظام در اواخر دهه 1960 منجر گردید.
در این طرح به جای ساخت خودرویی که بتواند فقط نیروهای پیاده نظام را تا میدان جنگ حمل کند، به طوری که آنها برای جنگیدن مجبور به پیاده شدن از خودرو باشند، طرحی به نام IFV ارائه شد که با آن نیروها در حالی که داخل خودرو هستند، می توانند با سلاح هایشان به جنگ دشمن بروند و با آن درگیر شوند و در عین حال به واسطه زره خودرو حفاظت شوند.
Bradley IFV که از طرح های شوروی و آلمان اقتباس شده بود، در سال 1981 وارد تولید شد. این خودرو که M-2 نیز نام دارد، به علت دارا بودن زره فاصله دار و لایه لایه در قسمت بالای بدنه آلومینیومی خود، نسبت به M-113 ، حفاظت بیشتری برای مسافران خود به عمل می آورد.Bradley همچنین با دارا بودن توپ 25 میلیمتری از قدرت شلیک بالاتری برخوردار است و می تواند گلوله های اورانیوم تهی شده را شلیک کند.
قیمت هریک از مدل های M2A2 و M3A2 1/25 میلیون دلار و قیمت مدل های جدید M2A3 و M3A3 که صنایع دفاعی ایالات متحده از سال 2001 میلادی شروع به تولید آنها کرده 1/54 میلیون دلار است. M2 و M3 نفربرهای زرهی سبکی به حساب می آیند که برای فراهم آوری سرعت مناسب طرلحی شده اند. یک برادلی استاندارد 24/9 تنی، توسط پیشرانه 8 سیلندر دیزلی سوپر شارژر دار با قدرت 500 اسب بخار نیرو می گیرد. برادلی با نسبت نیرو به وزن 20 اسب بخار برای هرتن می تواند به بالاترین سرعت 64/4 کیلومتر در ساعت در جاده های هموار بدست یابد. در مقایسه، تانک M1 Abrams از یک موتور با قدرت 1500 اسب بخار بهره می گیرد و سرعت آن به 48/3 کیلومتر در ساعت می رسد. (مشخصات تانک ویرانگر آبرامز M1 در شماره 15 ماهنامه نواور چاپ شده است). مدل های برادلی گنجایش سوختی بین175 تا197 گالن (662 تا 746 لیتر) دارند.
یک برادلی M2A2 ارتقا یافته دارای موتوری با 600 اسب بخار قدرت است که نسبت نیرو به وزن 24 اسب بخار برای هر تن را فراهم آورده است. برادلی توانایی عبور از هر منطقه و مسیری را دارد؛ حال این مسیر، آبی باشد یا خاکی و می تواند در 5 دقیقه به یک وسیله نقلیه آبی تبدیل شود. حداکثر سرعت این نفربر در آب نیز به 6/4 کیلومتر در ساعت می رسد. نفربر M2 دارای 3 خدمه است که شامل فرمانده، توبچی و راننده می شود. مدل پایه M2 می تواند 7 سرباز مجهز و مسلح را با خود حمل کند. این در حالی است که مدل تغییر یافته M2A2، 6 سرباز و مدل M3 که خصوصیات تهاجمی بیشتری دارد تنها دو سرباز، علاوه بر سه خدمه خود جابجا می نماید.
راننده در سمت چپ قسمت جلویی برادلی قرلر می گیرد و افراد داخل آن نیز برای دیدن محیط پیرامون خود تنها می توانند از پریسکوپ استفاده کنند. مکان قرارگیری راننده به تنهایی دارای4 پریسکوپ است و پریسکوپ مرکزی آن نیز توانایی دید در شب را دارد. فرمانده در سمت چپ جنگ افزار اصلی قرار می گیرد. یک فیلتر هوای M13A1 در محل قرارگیری او نصب شده تا او را از حملات گازهای خطرناک مصون دارد. توبچی نیز در سمت چپ تورت (turret) جای گرفته است.(تورت قسمت بزرگی از وک برادلی بوده که مجهز به یک مسلسل است.) کابین مخصوص قرارگیری سربازان در عقب برادلی تعبیه شده است. این کابین شامل یک دریچه یک تکه در سقف و یک در عقبی هیدرولیکی است که پس از باز شدن به صورت شیب دار بر روی زمین قرار می گیرد. برادلی مجهز به سیستم ردیابی و سرکوب آتش است و نیز اتقک مرکزی آن در برابر حملات اتمی، بیولوژیکی و شیمایی ایمن است. این نفربر توسط زره آلومینومی پوشانده شده و قسمت عقب و کناره ها نیز با زره های چند لایه پوشانده شده است. تورت نیز یک لایه اضافی فولاد دارد و قسمت زیرین بدنه دارای زره های ضد مین هستند.
تاریخچه
عمر نلسون برادلی در زمان جنگ جهانی دوم، در سال1981 در گذشت. سال مرگ او مصادف با ورود نفربرهای جدید به ارتش ایالات متحده بود و آنها را به احترام او برادلی نامیدند.این نفربر پس از ورود به نیروی زمینی، جایگزین M113 شد. تنها چند سال پس از آن پایداری و قدرت تهاجمی برادلی نظر همه را به خود جلب کرد. این نفربر زرهی در سال 1985 از یک عملیات آزمایش هولناک که در آن چندین جنگ افزار آمریکایی و روسی برای انهدام آن بکار گرفته شدند، پیروزمندانه بیرون آمد. در 1988، اصلاحاتی در دو مدل M2A2 و M3A2 به عمل آمد گه شامل موارد ذیل بود: زره کامپوزیت جدید-افزایش ظرفیت نگهداری مهمات برای حفاظت بیشتر از افراد-بهبود خصوصیات حرکتی در آب-بهبود سیستم تعلیق مدل های ارتقا یافته M2A3 و M3A3 پس از عملیات طوفان صحرا معرفی شدند، از نظر تکنیکی پیشرفته ترین مدل های برادلی به حساب می آیند و در سال1994 به تولید رسیدند. این مدل ها شامل موارد ذیل بود:
واحد نمایش فلت برای فرمانده برادلی
واحد حافظه انبوه
واحد نمایشی برای راننده
و واحد نمایشی برای افراد در کابین عقب
طبق نظر سازنده، با ایحاد و اصلاحات مستمر در برادلی، این نفربر زرهی تا سال 2025 میلادی یکی از جنگ افزارهای کلیدی به حساب خواهد آمد.
ادامه مطلب به همراه عکس های بیشتر در ادامه مطلب....
در سال 2004 ایران یک مدل جدید از موشکهای
ضد کشتی را بر مبنای موشک چینی کرم ابریشم را با برد و سرعت بیشتر طراحی نمود و به تولید انبوه رساند
این موشک با توجه به سرعت زیاد آن یکی از خطرناک ترین موشک های ضد کشتی است که امکان هر گون تحرکی را از حریف صلب میکند
مشخصات:
نوع: موشک ضد کشتی
سرعت: بین0.8 تا 1 ماخ
طول:7.8 متر
وزن: 2998 کیلوگرم
برد: 135 تا 200 کیلومتر
ارتفاع پرواز:30 تا 50 متر
نوع سیستم راداری: رادار مونو پالس (فعال)
وزن سر جنگی: 512 کیلوگرم
موتور: یک موتور سوخت مایع بهمراه یک بوستر سوخت جامد
ضد کشتی نصر:
این موشک ماهیتی همچنان نامشخص دارد اما اولین بار در نمایشگاه هوایی ایران در سال 2004 به نمایش درآمد این موشک یک موشک تاکتیکی جدید بحساب می آید
این موشک در حالت راداری تا 35 کیلومتر برد دارد با این وجود همچنان اطلاعات چندانی از آن در دست نیست
9-موشک ضد کشتی فجر دریا:
این موشک نیز یکی از موشک هاییست که اطلاعات کمی در مورد آن انتشار یافته این موشک یک موشک ضد کشتی هوا پرتاب است و تاکنون شلیک آن از هلیکوپتر های سی کینگ نیروی دریایی آزمایش گردیده
موشک حوت، یک موشک یا اژدر دارای پیشرانه راکتی سطح به دریا و زیرآبی تولید ایران است که نخستین بار در ررزمایش پیامبر اعظم بهار سال ۱۳۸۵ آزمایش شد. چنین موشکی قادر به سوراخ کردن بدنه اغلب کشتیهای جنگی آمریکایی است و نیروی دریایی آمریکا راهکار دفاعی چندانی برای دفاع در مقابل چنین جنگ افزاری ندارد. تصاویر این موشک شباهت قابل توجهی را با موشک VA-111 Shkval نشان میدهد که روسیه در سال ۱۹۹۵ آن را طراحی کرد. به همین دلیل بحثهایی در مورد احتمال خرید آن از روسیه یا قرقیزستان (جایی که کارخانه تولید این موشک در آن واقع است) مطرح شده است. ریچارد فیشر از قول منابع تایوانی نوشته که چین توانایی مهندسی معکوس برخی از انواع VA-111 را دارد و در نتیجه احتمال دارد منبع تکنولوژیکی حوت از طریق چین فراهم شده باشد.
حوت در واقع یک موشک است نه یک اژدر که با توليد حبابهاي بخار كه از نوك دماغه و پوسته خود خارج مي كند لايه اي از گاز در اطراف خود شكل مي دهد و بدين ترتيب خود را از تماس مستقيم با آب و پساي قابل ملاحظه ناشي از آن دور مي كند.
موشك ايراني " حوت " يكي از سريع ترين موشك هاي رادارگريز آبي جهان است كهمعادل 100 متر در ثانيه سرعت دارد كه حدود 3 برابر بيشتر از آن موشكي سرعت دارد كهآمريكايي ها از داشتن آن به خود مي بالند.
فناوري ساخت چنين موشكي فقط در اختيار ايران و روسيه (موشک اشکوال) است و به حتم در صورت پرتاب 2 عدد از اين موشك ها ناوهای آمريكايي حاضر در خلیج فارس بدون داشتن راه فراري ضربه اي سخت و مهلك متحمل خواهند شد.
ادموند پوپ کارشناس اطلاعاتی نیروی دریایی هم اعلام کرد که این موشک عینا مشابه طراح روسها نیست اما روسها در طراحی آن مشارکت داشتهاند. وی گفته که در اواخر دهه ۱۹۹۹ از طریق مقامات دولتی روسیه از همکاری آنها در این پروژه مطلع شده است. مقامات ایرانی آن را سریعترین اژدر دنیا خواندهاند و به گفته علی فدوی جانشین فرمانده سپاه پاسداران این موشک میتواند به سرعت ۲۲۳ مایل در ساعت برسد. امکان نصب کلاهک هستهای بر روی برخی انواع Shkval وجود دارد اما مقامات ایرانی در مورد این که آیا میتوان از حوت برای شلیک بمب هستهای استفاده کرد یا خیر چیزی نگفتهاند.
همچنين "حوت" علاوه بر پرسرعت و ترسناك بودن توانسته اين ويژگي را داشته باشد كه با بهينه سازي مناسب (كه به همت سپاه پاسداران صورت گرفته است ) دقيقتر از موشك مشابه روسي هدف مورد نظر را ارزيابي كند.
موشك انداز های این موشك كاملا رادارگریز بوده و از دید رادارهای دشمن مخفی می مانند .
در سال 1385 و در رزمایش پیامبر اعظم (ص )3 با آزمایش " حوت " حیرت بیش از بیش جامعه جهانی از قدرت بلامنازع این موشک رقم خورد .
در این رزمایش،اژدری با سرعت 100 متر بر ثانیه(360 کیلومتر در ساعت) ازمایش شد كه این موشك با تولید حبابهای بخار كهاز نوك دماغه و پوسته خود خارج می كند لایه ای از گاز در اطراف خود شكل می دهد وبدین ترتیب خود را از تماس مستقیم با آب و پسای قابل ملاحظه ناشی از آن دور میكند، این اژدربه طور کامل در ایران صنعتی شده و تولید بومی آن 100% است.
هر چند به دليل اينکه اين موشك از هدايت پدافند غيرعامل بهره مي برد و از توضيحو تشريح در خصوص آن خودداري ميكنیم ولي همين قدر كافي است كه بگویيمسرعت متوسط "حوت" 4 برابر اژدر معمولي زير دريايي است.
این موشك قابلیت پرتاب از روی شناورو یا زیردریایی در عمق 100 متری را دارد و با سرعت حدود 50 نات (93 كیلومتر برساعت) كپسول پرتاب خود را ترك می كند و با فرو رفتن در آب و رسیدن به عمق مناسب،موتور خود را روشن كرده و به سمت هدف راهی می شود.
حالا این اصل را در نظر گرفته می شود کهشناورهایمتوسط و بزرگتر از متوسط هیچ شانسی برای فرار از اژدر حوتندارند. بنابراین با شلیک دو اژدر حوت( درقسمت بالااشاره شد) و باصرف هزینه 2 میلیوندلار می توان به آمریکاچهار میلیارد و پانصد میلیون دلار ضرر بزنیم یعنی 900 برابر. البته هر ناوهواپیما بر در اطراف خود همیشه چندین کشتی جهتپشتیبانیتدارکاتی و نظامی و دفاعی دارد. با غرق شدن یک ناو هواپیما برتمام ناوگان پشتیبانی آن آسیب پذیر می شوند و این یعنی همان بلایی کهنیرویدریایی ما در جنگ هشت ساله بر سر نیروی دریایی عراق آورد.